Prematuur setje kleertjes – girafjes

16,75

set van shirtje, broekje (biokatoen) en mutsje (biokatoen). Verkrijgbaar in 32, 38, 44/50 (in overleg ook kleiner). Setprijs met broekje en muts € 16,75.

Beschrijving

Een vroeggeboren kindje, prematuur en op zoek naar hele kleine babymaatjes? Voor je eigen baby of als kraamkado, voor in de kraammand? Als geboortecadeau of misschien tijdens een kraamfeest of gewoon tijdens de kraamvisite of voor op een babyshower als er een baby op komst is? Vind hier bij Stixel de leukste babykleding, de schattigste prematuur kleertjes, leuke setjes met broekje, shirtje en muts in prematuur maatjes en babymaatjes. Ook los verkrijgbaar.

De maatjes op voorraad zijn 32, 38, 44 en 50. In overleg maak ik graag kleinere maatjes voor couveusekindjes of grotere maten (tot maat 62 zonder meerkosten).

Ik werk zoveel mogelijk met organic cotton, biokatoen, GOTS gecertificeerd katoen. De babykleertjes zijn daardoor heerlijk zacht, veilig en het minst schadelijk voor milieu en medemens.
Mutsje kan ook met naam (gepersonaliseerd), + € 1,00.

Kijk in de webwinkel ook eens voor leuke knuffels, babykamer versiering, dekentjes, hydrofiel doeken en andere babybenodigdheden.

Andere suggesties…