knuffel teddystof

4,95

Leuk knisperdoekje van heerlijk zachte knuffelstof en lieve sleepy eyes, in hartjesvorm of stervorm. Kan naar wens wordenuitgebreid met andere leuke items als rammelaar, knuffeltje,  shirtje of babymuts en sjaalslab.

Beschrijving

Knuffel teddystof

Knuffel teddystof in lekker zachte teddystof van biokatoen. Met of zonder benen.

Op zoek naar een leuk en speciaal kraamcadeautje? Dan ben je bij Stixel op het juiste adres! Unieke items tegen een leuke prijs!

Voeg een mooie magneetdoos bij. Ook deze kan gepersonaliseerd worden + € 1,00. Maak je kraamcadeautje compleet!

Leuk voor je baby op komst of als kraamcadeautje (in de kraammand), als geboortecadeau voor tijdens het kraambezoek, het kraamfeest of misschien een babyshower. Wil je een heel kraampakket samenstellen, kijk dan ook eens bij alle andere babyspulletjes in de webshop en de kraamdoos die je allemaal kunt personaliseren met naam.

Alle producten in mijn webshop maak ik in eigen atelier, huisdiervrij en stofvrij. Alle stoffen was ik voor, tegen de krimp en om eventuele coating eraf te wassen. De stoffen zijn duurzaamGOTS gecertificeerd biokatoen, deadstock, of andere duurzame materialen. Wel zo fijn voor de baby / het kindje en voor de wereld om ons heen.

magneetdoos

Neem gerust even contact met me op voor alle mogelijkheden. Naar wens pak ik je setje leuk in en kan ik het ook nog voor je versturen!

Andere suggesties…