Snoezelkussen

45,00

Snoezelkussen met veel friemel spulletjes en de achterzijde van verschillende structuurstofjes, inclusief vulling. Het kussen is zo groot als een regulier hoofdkussen.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Snoezelkussen

Snoezelkussen of friemelkussen met veel voeldingetjes en doe-dingetjes, om te fröbelen, friemelen en ontdekken. Met sluitingen van klitteband, knoop, rits, schuifje, kliksluiting, musketonhaak, bretels. Dingetjes om heen en weer te schuiven, pompombolletjes, voelfranjes, elastiek, zakjes met knikkers, met bonen en met mais om te voelen, verschillende touwtjes en lintjes om aan te voelen. De achterkant is van veel verschillende stofjes, ieder met een eigen gevoel; zacht, ruw, stug, glad, koel, warm, dik, dun enzovoort. Ik maak de kussens op bestelling. Als er speciale wensen zijn om te verwerken in het kussen, dan kan ik daar rekening mee houden. Ik denk graag me u mee!

Dit kussen maakte ik voor mensen die dementie hebben, maar ook mensen met Alzheimer, NAH of mensen met mogelijkheden kunnen er baat bij hebben. Sensomotorisch materiaal. Om zintuigen te prikkelen. Om te voelen, om de tastzin te stimuleren, de zintuigen te activeren en ook de handen / vingers te activeren. Het geeft vaak een ontspannend effect bij dagelijkse prikkels. Snoezelmaterialen worden veel gebruikt in belevingsgerichte zorg.