Speelkleed verkeer

15,00

De mat is uitgevouwen ongeveer 50 x 70 cm. Wil je leuk cijfers op de “garageboxen” (+€ 1,75) en/of je naam op het kleed (+€ 1) (door Stichting Jelle Gaat Ervoor verzorgd, dus je draagt bij aan een goed doel!), dan kan dat uiteraard ook. Een leuk gepersonaliseerd cadeau!

Beschrijving

Speelkleed verkeer

Speelkleed verkeer met veel wegen, met verkeersborden, verkeerslichten, auto’s en parkeerplaatsen.

Laat je favoriete autootjes lekker rijden door de straten en wegen, langs de brandweer en politie, let op de pilons en de verkeersborden! Van Dinkytoys en Cars auto’s tot Hotwheels. Alles kun je gebruiken op dit speelkleed. Parkeer je autootjes na het rijden in de rode garages, de rode zakjes, vouw de mat op en doe de drukknopen vast. Je kunt je speelmat zo meenemen door het handige handvat. Ideaal speelgoed voor op reis, als je op vakantie gaat, naar school op speelgoeddag of als je mee gaat op verjaardagsvisite. De autootjes reizen veilig mee in de garage-zakjes!

Het kleed is gevoerd met lekker zachte fiberfil, een tussenvoering. Je kunt er dus lekker op zitten met je knieën. Heerlijk voor uren speelplezier!

Wil je leuk cijfers op de “garageboxen” (+€ 1,75) en/of je naam op het kleed (+€ 1) (door Stichting Jelle Gaat Ervoor verzorgd, dus je draagt bij aan een goed doel!), dan kan dat uiteraard ook. Een leuk gepersonaliseerd cadeau!

 

Andere suggesties…