Knuffeldraak

16,50

De draak is ongeveer 170 cm. Wil je de draak gepersonaliseerd ; met een naam erop gedrukt (+€ 1) ? Dat kan natuurlijk ook en wordt verzorgd door Stichting Jelle Gaat Ervoor. Je draagt dan gelijk bij aan een goed doel!

Beschrijving

Knuffeldraak

Knuffeldraak of knuffelslang, voor op bed van een stoere jongen of stoer meisje, lekker zacht en van verschillende stofjes, lekker lang. Gewoon voor de sier of om lekker mee te spelen of knuffelen. Deze draak voelt zich vast thuis bij ieder kind! Voor fans van de Drakenrijders van Berk of gewoon als unieke knuffel en speelgoed dat je in de winkel niet zult tegenkomen.

Voor elke stoere ridder of gewoon gaaf voor in je slaapkamer. Kan ook als herinneringsknuffel of memoryknuffel.

Er is nu een draak is groen en blauw tinten, en pasgeboren een draak in roodtinten. Wil je liever in een andere kleur of misschien van spijkerstofjes? Of wil je de draak als herinneringsknuffel; van de favoriete babykleertjes of kinderkleertjes gemaakt als herinnering? Zo gaan die dierbare kleertjes, waar zoveel mooie herinneringen aan kleven, nooit verloren én je ziet ze ook nog eens in plaats van ze op te bergen in een doos op zolder!

Wil je de draak gepersonaliseerd ; met een naam erop gedrukt? Dat kan natuurlijk ook en wordt verzorgd door Stichting Jelle Gaat Ervoor. Je draagt dan gelijk bij aan een goed doel!

Kijk ook eens bij het andere speelgoed!